Wat doe ik

Wat doe ik?

Ik ben aanwezig voor jou. De volle aandacht gaat naar jou uit. Vanuit een veilig en comfortabel gevoel komt dat gene naar voren wat gezien en gevoeld mag worden.

Ik stem energetisch op jou af en voel met je mee.

We zoeken samen naar je blokkades en kijken naar wat speelt onder de opperlaag?

Door te erkennen en te voelen komt je proces weer in beweging en word er ruimte gecreëerd om te zijn.

Vanuit die rust kun je de diepte ingaan met jezelf. Jezelf leren kennen en begrijpen. Zo word je zelfhelende vermogen weer in gang gezet.

Ik werk intuitief. Maatwerk is mijn ding. Iedereen is anders en heeft een andere behandeling nodig. Tijdens een consult zal uitkomen wat prettig aanvoelt.

Ben je iemand die ontspant tijdens een kop thee en een luisterend oor, heb je meer behoefte om eerst gemasseerd te worden of is een meditatie meer jou ding?

We zien wel wat er op ons pad komt en wat goed voelt. Dat is waar het om gaat! Waar voel jij je goed bij.

Ik heb een behandelruimte waar je van harte welkom bent. Er is ook de mogelijkheid om in de natuur te wandelen tijdens het consult. Heb je liever een vertrouwde omgeving dan kom ik naar jou toe.

Tijdens een intake gesprek word gekeken naar de hulpvraag en kunnen we elkaar een beetje leren kennen. Van daar uit kunnen we besluiten wat het verdere behandelplan kan zijn en/of we met elkaar verder willen/kunnen.